skip to main content
NL EN
FIU-Nederland
Home Actueel

Actueel

   FIU-Nederland naar Colombia

   October 10, 2023

   ‘Narcoterrorisme vormt met intimidatie en grof geweld een bedreiging voor de vrijheid en veiligheid van ons allen in de wereld’, zei minister Yesilgöz onlangs tijdens een overleg met Zuid-Amerikaanse landen en de Caribische regio.

   De kracht van samen!

   September 15, 2023

   Dat was het thema van een tweedaags seminar op Curacao, georganiseerd door de vier FIU’s in het Koninkrijk. Samen een sterke vuist vormen tegen witwassen en ondermijning, dat was het voornaamste doel van dit seminar.

   Verbeterd meldformulier voor accountants

   September 5, 2023

   De meldergroep “Accountants” heeft een eigen, speciaal voor hun ontwikkeld meldformulier. Met dit meldformulier kunt u op een eenvoudige manier uw ongebruikelijke transacties bij FIU-Nederland melden. Van dit formulier hebben wij een verbeterde versie ontwikkeld, waarover wij u willen informeren.

   FIU-Nederland bezoekt FinCEN

   August 3, 2023

   Afgelopen week is de FIU-Nederland op bezoek geweest bij het Financial Crime Enforcement Network (FinCEN). FinCEN, onze Amerikaanse tegenhanger, is zowel de Amerikaanse FIU als de AML/CFT toezichthouder in één.

   Jaaroverzicht 2022

   June 29, 2023

   Op 29 juni 2023 heeft de minister van Justitie en Veiligheid het jaaroverzicht 2022 van de Financial Intelligence Unit Nederland (FIU-Nederland) aangeboden aan de Leden van de Tweede Kamer. 

   NIEUW! Vereenvoudigd meldformulier voor makelaars

   April 7, 2023

   Om het melden van ongebruikelijke transacties eenvoudiger te maken, heeft de FIU-Nederland een nieuw en vereenvoudigd meldformulier ontwikkeld speciaal voor makelaars.

  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. Volgende